Small group training

Wil je graag samen trainen met je partner, vrienden/vriendinnen, familieleden of collega’s? Dat kan! Meld je dan aan voor small group training: alle voordelen van personal training, maar dan in duo- of groepsverband.

Word je extra gemotiveerd met een mede-sportmaatje, vind je het gewoon gezellig, wil je de kosten liever delen of doen jullie samen mee aan een bepaald sportevenement? Wat het ook is, small group training is ideaal om aan je doel te werken en gezamenlijk resultaten te boeken. Immers voor small group training geldt: alle voordelen van personal training, maar dan in duo- of groepsverband.

Wil jij nu echt je doel realiseren? Neem dan nu contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Op deze manier kun je kijken of smallgroup training iets voor jou is EN misschien nog wel het belangrijkst of wij een match zijn.

NB. Ik kan de trainingen verzorgen waar je maar wilt. Bij je thuis of op een locatie buiten. Allemaal geen probleem: indien nodig neem ik de juiste materialen mee en gaan we aan de slag!

Toch liever 1-op-1 begeleiding?

Personal training