Personal training

Elk persoon is anders, iedereen heeft een andere motivatie of doel en de definitie van fit zijn is voor niemand hetzelfde. De één wil simpelweg lekkerder in zijn vel zitten, de ander wil afvallen of juist spiermassa opbouwen en de volgende wil zichzelf graag klaarstomen voor bijvoorbeeld een obstacle/mud run of heeft simpelweg een stok achter de deur nodig. En hier kom ik op de hoek kijken, immers: voor ieder doel en voor ieder persoon werkt een andere aanpak. Een training die is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Er is altijd sprake van maatwerk, waarbij jij als persoon centraal staat. Samen werken wij aan jouw doel!

De trainingen die gegeven worden zijn altijd functioneel, gevarieerd en afgestemd op jou. Kortom: effectieve trainingen en daardoor sneller resultaat en optimale progressie. En niet te vergeten: hiervan heb je ook profijt bij dagelijkse handelingen. Het enige wat ik van jou vraag is 100% commitment, zodat we samen mooie resultaten kunnen neerzetten.

Wil jij nu echt je doel realiseren? Neem dan direct contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op deze manier kun je kijken of personal training iets voor jou is EN misschien wel het belangrijkst of wij een match zijn.

NB. Ik kan de trainingen verzorgen waar je maar wilt. Bij je thuis of ergens op een locatie buiten. Allemaal geen probleem: indien nodig neem ik de juiste materialen mee en gaan we aan de slag!

Toch liever samen met iemand trainen? Informeer dan na de mogelijkheden voor duo- of small group training!

Smallgroup training