Annemarie - mijn verhaal

Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten en de controle over je lichaam kwijt te raken.


Als kind zat ik altijd boven de groeicurve op de basisschool, een stevig kind zoals ze dan zeggen. Ik ben altijd wel iets voller geweest en toen ik in 2012 ging samenwonen - met inmiddels mijn ex - kwam ik door de 'gezelligheid' in twee jaar tijd zelfs ruim 15(!) kg aan. HELP!


Na jaren van experimenteren met verschillende diëten en sportscholen, ontwikkelde ik een obsessie voor eten en een eetstoornis en zo leerde ik dat gezondheid en welzijn meer is dan alleen voeding en beweging. Ik heb hard gewerkt om zowel mentaal als fysiek weer lekker in mijn vel te zitten. En geloof mij ik heb enorm gestruggled.


Ik veranderde mijn levensstijl en daardoor voel ik me nu enorm fit en heb weer helemaal zin in het leven. Doordat ik zag wat een gezonde levensstijl voor mij heeft betekend, wil ik anderen ook helpen weer energiek, fit en happy in hun lijf te zitten.

...van ervaringsdeskundige naar professional


Wie ben ik als persoon? In het dagelijks leven word ik omschreven als een enthousiast, gedreven en energiek persoon. Een bezig bijtje, die altijd wel iets te doen heeft/wil hebben. Stil zitten is meestal niet aan mij besteed.


Gezien mijn wetenschappelijke achtergrond (Communicatiewetenschapper, RU), maar ook mijn nieuwsgierige aard wilde ik zelf de (basis)kennis achter krachttraining en voeding tot me nemen en niet zomaar alles wat Google voorschotelt geloven. Vanuit dit punt ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de materie en ben ik diverse opleidingen op het gebied van sport, voeding en leefstijl gaan volgen. Op deze manier kon ik mijn kennis steeds verder uitbreiden en vervolgstappen zetten in mijn 'fitjourney', zonder zomaar wat 'aan te modderen'. Al is en blijft het een proces van trial & error. Proberen, vallen, weer opstaan en zo de weg vinden die voor jou werkt.


Wat ik door de jaren heen wel heb gemerkt is dat het enorm belangrijk is dat je ook vooral iets doet dat je leuk vindt en/of voldoening uithaalt! Ik geniet (oké niet altijd, ook ik heb weleens een baaldag) van mijn krachttraining, EMS en HIIT sessies. Elke dag urenlang cardio en alleen blaadjes sla eten maken mij simpelweg niet gelukkig, dus dit doe ik dan ook niet.


Mijn eigen struggles, de diverse opleidingen en bijbehorende stages hebben ervoor gezorgd dat ik in het 'fitnesswereldje' terecht ben gekomen. Na een aantal jaren in diverse sportscholen en personal training studio's te hebben gewerkt, was voor mij de logische vervolgstap om nu toch echt voor mezelf te beginnen. Et voila hier is het lifestyle concept Just Keep Moving ontstaan; een EMS en PT studio in het mooie Achterhoekse dorp Vorden.

Just Keep Moving

In mijn studio bieden we persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en training en helpen je om je doelen stap voor stap te bereiken. We luisteren naar wat jij op dat moment nodig hebt en geven je de steun en motivatie die je nodig hebt om door te gaan. Je wordt gehoord, begrepen en krijgt af en toe liefdevol een schop onder je kont.


Bij Just Keep Moving maken we gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder elektrische spierstimulatie (EMS), om jouw training zo effectief en efficiënt mogelijk te maken.


Maar Just Keep Moving is meer dan alleen een sportschool. Ook als je last hebt van fysieke klachten kun je hier terecht. Annemarie en haar team zijn opgeleid om je te helpen met jouw klachten, zodat je weer lekker in je vel zit.


Bij Just Keep Moving draait alles om het vinden van de balans tussen gezondheid en genieten. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, klachtenvrij door het leven wilt of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten, Annemarie en haar team staan klaar om je te helpen.


Hier vind je geen snelle oplossingen of tijdelijke diëten, maar een gezonde en duurzame levensstijl die je voor altijd kunt volhouden.


Woman Exercising Illustration

Just Keep Moving

Netwerkweg 5C en D

7251 KV Vorden

KVK 72194944

Proefsessie?

info@justkeepmoving.nl

06 11 88 66 53

Boek proefsessie

Facebook
Instagram Outline Logo