Over Just Keep Moving

Just Keep Moving is een dedicated EMS en personal training boetiek, ontstaan vanuit een passie en gedrevenheid voor sporten en een gebalanceerde leefstijl. EMS heeft effect op spierconditie, vetverbranding, bloedsomloop en huidverbetering. 
Bij Just Keep Moving kun je rekenen op een persoonlijk behandelplan en dito begeleiding. 

Life is like riding a bicycle. 

To keep your balance, you must keep moving

Over mij

                                       Annemarie Oudenampsen

In het dagelijks leven word ik omschreven als een enthousiast, gedreven en energiek persoon. Een bezig bijtje, die altijd wel iets te doen heeft/wil hebben.

Na een aantal jaren in diverse sportscholen en personal training studio's te hebben gewerkt, was voor mij de logische vervolgstap om nu toch echt voor mezelf te beginnen. Et voila hier is het lifestyle concept Just Keep Moving ontstaan. Een fitnessboetiek waar we zowel EMS- als reguliere Personal Training, duotraining en kleinschalige groepslessen aanbieden.

Echt onwijs tof om op deze manier mijn passie en werk met elkaar te kunnen combineren! Maarrrr... om eerlijk te zijn is sporten echt niet altijd 'mijn ding' geweest. Ik behoorde jarenlang tot de groep sporters die heel fanatiek begon in de sportschool dit een maandje of 2-3 volhield om vervolgens steeds verder af te haken en een halfjaar later weer opnieuw te beginnen. Tot voor mij het roer volledig om ging! Tijdens de beginjaren van mijn relatie destijds slopen de kilo's eraan (lees zo'n 15 kg in twee jaar tijd!), tot ik het echt zat was. Er moest iets veranderen... maar hoe ging ik dit aanpakken?!

Geheel toevallig kwam ik de 30 day shred challenge van Jillian Michaels tegen en aangezien je ergens moet beginnen was dit mijn startpunt. Van hieruit ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de materie en ben ik diverse opleidingen op het gebied van sport en voeding gaan volgen. Op deze manier kon ik mijn kennis steeds verder uitbreiden en vervolgstappen zetten in mijn 'fitjourney', zonder zomaar wat 'aan te modderen'.

Wat ik door de jaren heen wel heb gemerkt is dat het enorm belangrijk is dat je vooral iets doet dat je leuk vindt en/of voldoening uithaalt! Ik geniet (oké niet altijd, ook ik heb weleens een baaldag ;)) van mijn krachttraining, EMS en HIIT sessies. Elke dag urenlang cardio en alleen blaadjes sla eten maken mij simpelweg niet gelukkig, dus dit doe ik dan ook niet.

Ik geniet van het leven, maar maak tegelijkertijd ook bewust keuzes. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat ik deze leefstijl inmiddels ook al jarenlang weet vast te houden.

*Gecertificeerd Personal trainer en EMS trainer
*BGN Gewichtsconsulent
*Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach
*Medical Personal Trainer


Weten wat ik voor jou kan betekenen?