Online coaching

Training

Beter en sneller resultaat door personalisatie

Wij werken met trots en passie op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Een bewezen no-nonsense aanpak. Hierdoor is geen één trainingsschema hetzelfde, alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgezet. Zo haal je het maximale uit jezelf.

Je training wordt afgestemd op je huidige niveau en krachtstatus, genetische potentie, fysiologische opmaak, gewenste inzet, stresstolerantie en uiteraard je persoonlijke agenda.

Voeding
Flexibel blijven en toch je doelen halen

Het beste dieet? Geen! We gaan opzoek naar een leefstijl die bij jou past en die jij kunt volhouden. Natuurlijk zit je wel in een calorietekort wanneer je wilt afvallen en valt dit onder het kopje ‘dieet’, maar wij helpen jou om jouw voedingspatroon stapje voor stapje te optimaliseren. Geen honger en geen restricties, maar een zoektocht naar een balans; een flexibele leefstijl.

Je krijgt duidelijke richtlijnen voor calorieën en macronutriënten en een app voor recepten, maar bent niet beperkt aan een rigide schema. We leren je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken zodat je zonder schema resultaat kunt behouden.

We werken met calorieën, macronutriënten en coaching zodat je sneller zelfstandig bent en niet afhankelijk bent van een schema.

Leefstijl & gedrag
Meer dan trainen…

Wij ondersteunen jouw leefstijl, zodat je beter kunt presteren en je beter voelt.  Leefstijlfactoren zijn vaak een onderschat aspect. Wij gaan daarom ook een stap verder in psychologische begeleiding, mindset en leefstijl.

Of je nou student, drukke ouder of ondernemer bent, wij willen je leven verrijken, zodat je beter kunt presteren, zowel privé als zakelijk.

Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behouden. Denk dan bijvoorbeeld aan omgaan met uit eten gaan, voldoende ontspanning en rust nemen en beter in je vel zitten.