Gratis proefsessie?

Onder begeleiding trainen op resultaat

Onze Just Keep Moving EMS sessies hebben effect op spierkracht, vetverbranding, bloedsomloop en huidverbetering. Waar je met andere trainingen veel meer inspanning moet verrichten, kun je bij Just Keep Moving in 20 minuten per week je doelstelling behalen.

Sterker

EMS heeft ook effect op je algehele conditie door het stimuleren van de doorbloeding in hart en longen. Je voelt je al fitter na een paar sessies, wat ook effect heeft op je weerbaarheid.

Strakker

Door een optimale doorbloeding komt er meer zuurstof in de opperhuid. Dit heeft een verjongend effect op de toning (het straktrekken), de elasticiteit en vochtbalans van de huid.

Fitter

Onze effectieve fullbody sessies zorgen voor diepe spierstimulatie op meer dan 10 verschillende spiergroepen. Dit heeft effect op de algehele spierconditie.

Blessures

De intensiteit van de impulsen stellen we individueel en per spiergroep in. Zo stemmen we de sessie af op jouw doelstelling en belastbaarheid. Onze EMS-sessies zijn daarom ook zeer geschikt voor jonge èn oudere mensen met rugklachten, artrose, reuma, fibromyalgie of blessures.

X-body is medisch gecertificeerd

EMS elektrotherapie wordt wereldwijd ingezet door medici en paramedici. Onze EMS-apparatuur van X-Body draagt de volgende medische certificaten:
 IEC 60601 medical safety en 93/42/EEC