Quotation Mark

Vitale mensen maken een

vitale organisatie en vice versa

Vitaliteitsdag


Een vitaliteitsdag op maat in uw bedrijf? Wij helpen u graag! Wij organiseren met heel veel passie, energie en plezier een vitaliteitsdag voor u om uw medewerkers te inspireren en stimuleren op het gebied van vitaliteit en werkgeluk. Een vitaliteitsdag werkt geweldig om éénmalig vitaliteit onder de aandacht te brengen of als onderdeel (kick-off) van een integraal vitaliteitsprogramma.


Waar u aan kunt denken bij een vitaliteitsdag?

 • Leefstijl- en voedingsanalyse
 • EMS sessies of bootcamp
 • Gezonde lunch


informatie aanvragen

Wist je dat?

Regelmatig sporten kan ziekteverzuim verlagen van gemiddeld 9% naar 2%.

Tegelijkertijd neemt de arbeidsproductiviteit door regelmatig sporten toe met gemiddeld 12,5%.

Over een periode van vier jaar verzuimen sporters gemiddeld 25 dagen korter dan niet-sporters.


vitality word cloud on napkin

Teambuilding

Gooi het eens over een andere boeg! Bent u op zoek naar een niet alledaagse teambuilding, waarbij samenwerken, doorzetten, discipline en communiceren centraal staan, maar ook plezier een belangrijk aspect is? En wilt u dit sportief inkleden? Denk dan eens aan een bootcamp op uw terrein of in het bos! Samen met collega’s sporten draagt bij aan een betere teamspirit en kan de productiviteit aanzienlijk verbeteren.

informatie aanvragen

Ems op locatie

We’ll come to you! Met EMS in company heeft u de mogelijk dat wij één dag of dagdeel per week binnen uw bedrijf EMS trainingen verzorgen, daarmee bent u gelijk actief op het gebied van verzuim en fysieke klachten op de werkvloer.


Ga samen met jouw team aan de slag op jouw bedrijfslocatie en volg, samen of individueel, een training onder begeleiding van een personal trainer.


Wij komen met onze EMS pakken naar jullie bedrijf en verzorgen daar korte efficiënte en effectieve trainingen (slechts 20 minuten!) voor de werknemers. DIt kan zowel individueel als in duo's. Is er geen ruimte hiervoor binnen uw bedrijf, dan zijn jullie uiteraard ook van harte welkom in de studio. En naast dat vitale medewerkers een groot voordeel zijn voor je bedrijf, is het ook nog zakelijk aftrekbaar of kan het belastingvrij worden vergoed.

ONLINE TRAINING

Zijn fysieke trainingen niet mogelijk? Onze personal trainers organiseren online trainingen via Microsoft Teams op elk gewenst moment vanuit onze eigen studio.


Voordelen van EMS

Een fullbody work-out in 20 minuten en binnen een korte tijd een sterker, strakker en fitter lichaam zijn natuurlijk al grote voordelen maar er zijn er nog meer!


 • Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen
 • Helpt vetpercentage en gewicht verminderen
 • Verbetert de lichaamscontouren (figuurcorrectie)
 • Verhoogt de conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit
 • Bevordert spiergroei (ook na operaties en blessures)
 • Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen
 • Verbetert de doorbloeding van huid en spieren (huidverbetering)
 • Bevordert kracht- en reactievermogen (valpreventie bij senioren)
 • Verbetert je bewegingsniveau
 • Vermindert schouder-, rug- en nekklachten
 • Vermindert pijnklachten bij artrose
 • Verbetert instabiliteit van enkel-, knie-, heup-, rug- en schouder
 • Verhelpt incontinentieGeinteresseerd en wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.


informatie aanvragen

Attractieverhuur

Vermaak voor ieder event!

Naast mijn PT & EMS studio exploiteer ik samen met mijn vriend ook nog diverse (kinder)attracties en foodkramen. Of het nu gaat om een (bedrijfs)feest, jubileum, open dag, markt/braderie, festival, een leuke kindermiddag op uw winkelcentrum, schoolplein- of buurtfeest? Of een gethematiseerd kinderfeestje? Wij komen de feestvreugde graag verhogen! Kortom: bent u nog zoekende naar leuke ideeën voor een onvergetelijke dag? Zoek dan niet verder!


Onze attracties zijn een echte eyecatcher op uw feest en tegelijkertijd de ideale oplossing om de kinderen gedurende het evenement volledig te vermaken. Urenlang speelplezier voor de kinderen en daarmee vanzelfsprekend ook voor de ouders.

Suikerspinnen, popcorn, spekjes, wafels, zweven of rondjes draaien?

Alles is mogelijk!

Wij kunnen u volledig ontzorgen. Wij voeren ons werk zodanig uit dat u zich op uw eigen taken en/of gasten kunt concentreren. We hebben (meestal) alleen een stroompunt nodig bij de attractie en wij regelen het verder. Geen zorgen, wij ontzorgen!


Wij hebben een ruim aanbod aan professionele kermisattracties in eigen bezit. Doordat wij al ruim 50 jaar in het vak zitten beschikken wij tevens over een zeer uitgebreid netwerk. U kunt dus voor vrijwel alle attracties bij ons terecht.

A Panorama of Fun Fair
Woman Exercising Illustration

Just Keep Moving

Het Wiemelink 40

7251 CZ Vorden

KVK 72194944

Proefsessie?

info@justkeepmoving.nl

06 11 88 66 53

Facebook
Instagram Outline Logo