Ems training

Geen tijd om urenlang aan de apparaten in de sportschool te hangen? Maar je wilt wel fit blijven? Genoeg energie hebben? Geen rugklachten meer? Met de kinderen kunnen rennen, spelen en gek doen? En meteen nog wat afvallen? Met de EMS trainingen van Just Keep Moving sport je twintig minuten en heb je hetzelfde resultaat als circa drie uur fitness. Dit is wetenschappelijk bewezen. Met onze EMS trainingen…


  • train je ruim 90% van je spiervezels, met fitness is dit ongeveer 30%
  • krijg je een efficiënte en effectieve full-body workout
  • train je met een ervaren, gecertificeerde trainer
  • train je altijd 1 op 1, tenzij je er zelf voor kiest om samen met iemand anders te komen


En wees niet bang: de stimulatie die gebruikt wordt is vergelijkbaar met de stimulatie die normaliter vanuit je hersenen je spieren laat samentrekken/ontspannen. Het blijft dus jouw lichaam die al het werk doet, alleen is er een externe bron die zich ermee gaat bemoeien om ook de dieperliggende spiervezels wakker te schudden.


EMS training heeft effect op spierkracht, uithoudingsvermogen, vetverbranding, bloedsomloop en huidverbetering.


EMS trainingen zijn zeer effectief en zorgen ervoor dat je in een korte tijd veel resultaat behaalt! EMS training sluit hiermee perfect aan op de drukke tendensen in het dagelijks leven. Of het nu gaat om afvallen, sterker worden of wanneer je last hebt van fysieke klachten. De trainingen worden altijd afgestemd op jouw niveau en doelen.


EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie, een revolutionaire techniek waarmee je alle grote spiergroepen tegelijkertijd traint. De EMS techniek stimuleert spieren tot diep in de vezels, veel dieper dan bij traditionele fitnessoefeningen. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar is een training ook nog eens effectiever dan gewone fitness. Bovendien is het veel minder belastend voor pezen en gewrichten. Afvallen en sterker worden gaat met EMS trainingen sneller, terwijl de kans op overbelasting veel minder is. EMS training is daarom ook ideaal voor mensen met lichamelijke klachten als reuma, artrose, COPD of bij het herstel van Longcovid..

Nieuwsgierig geworden?

Black Arrow

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Personal training

Wil jij fit worden en blijven? Maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Kom dan trainen in onze privé studio in Vorden. Met onze personal training krijg je:


  • een volledig programma op maat
  • uitdagende work-outs en voedings- en lifestyle advies
  • de motivatie die jij nodig hebt om fit te worden en blijven
  • een training waar veiligheid en effectiviteit voorop staan


Wij staan achter onze succesformule om het totaalplaatje aan te pakken. Naast uitdagende work-outs bieden we jou een op maat gemaakt voedingsplan aan middels onze app. De weg naar een gezond leven was nog nooit zo eenvoudig.


Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Voldoende en de juiste beweging draagt bij aan een gezond lichaam en een fitte geest. Maar elk persoon is anders, iedereen heeft een andere motivatie of doel en de definitie van fit zijn is voor niemand hetzelfde. De één heeft net die extra stok achter de deur nodig, de ander wil simpelweg lekkerder in zijn vel zitten, afvallen of juist spiermassa opbouwen en de volgende wil zichzelf klaarstomen voor bijvoorbeeld een obstacle run. En hier kom ik (Just Keep Moving) om de hoek kijken, immers: voor ieder doel en voor ieder persoon werkt een andere aanpak. Een training die is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Er is altijd sprake van maatwerk, waarbij jij als persoon centraal staat!


De trainingen die gegeven worden zijn functioneel, gevarieerd en afgestemd op jouw wensen en doelen. Dit zorgt ervoor dat je de meest optimale resultaten kunt behalen en constant vooruitgang boekt. En niet te vergeten: Hiervan heb je ook profijt bij alle dagelijkse handelingen. Voel je goed en haal het beste uit jezelf met onze personal trainingen! Je kunt bij ons kiezen voor EMS personal training of reguliere personal training.


Kortom: wil jij nu echt je doel realiseren? Kom dan snel bij ons langs voor een vrijblijvend (intake)gesprek! Op deze manier kun je kijken of personal training iets voor jou is én misschien wel het belangrijkst of wij een match zijn.

Woman Squatting with Kettle Bell at the Gym

Boksfit

Killer Kettlebell Workout

Hiit

(Booty) Bootcamp

Pilates

Sports Couple Doing Battle Ropes Crossfitness Exercise
A Woman Doing the Squats with a Resistance Band
Photograph of Women Doing Yoga Together
Group of people practicing yoga, Plank pose

Smallgroup training

Onze trainingen behouden de persoonlijke aandacht en begeleiding van de 1-op-1 training, met het extra voordeel van teamspirit. Daarnaast zijn de kosten lager omdat je deze met de groep deelt.


Met onze smallgroup trainingen…


Check Mark Icon
Check Mark Icon
Check Mark Icon
Check Mark Icon
Check Mark Icon
Check Mark Icon
Check Mark Icon
Check Mark Icon
Check Mark Icon

Sport je in een gloednieuwe privé studio

Krijg je advies in houding en techniek

Word je strakker, sterker en fitter

Sport je in een klein groepje

Word jij uitgedaagd binnen je eigen niveau

Je ervaart tijdens de smallgroup training de voordelen van personal training én de voordelen van het samen trainen. De groep waarin je traint is nooit groter dan maximaal acht personen.

Geheel vrijblijvend. Geen verplichtingen.

Voeding

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het afvallen, aankomen of gezonder eten?

VYTAL is een handige app waarmee je binnen enkele minuten automatisch je eigen persoonlijke voedingsschema kunt opstellen, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. Vervolgens ga je samen met mij aan de slag met je persoonlijke doelen!

De app houdt rekening met verschillende voedingsvoorkeuren, allergieën, eten met het hele gezin en maximale bereidingstijd.


De app zet automatisch je voedingsschema voor 10 dagen klaar en vult elke dag die voorbij gaat, weer met een nieuwe dag aan. Zo kun jij eenvoudig plannen, ook als je een drukke baan of gezinsleven hebt. Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk en calorieën tellen is niet meer nodig!


Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief voor je klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Er zijn 1500+ recepten beschikbaar, genoeg keuze dus! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen.


Bovendien zet je in een handomdraai je boodschappenlijstje klaar of kun je je boodschappen direct laten thuisbezorgen!Black Arrow
Checkmark icon

Voordelen

Afgestemd op jou/jouw doelen

Hele gezin kan mee eten

Makkelijk aan te passen

Keuze uit 1500+ recepten

Calorieën tellen is niet nodig

Inbegrepen bij je EMS of PT abonnement!

(of anders slechts 10 euro per maand)


Bellabaci Cupping

Cupping massage is een techniek waarbij cups op de huid worden geplaatst en/of verschoven om spanning te verminderen, fasciale structuren los te maken, de bloedsomloop te bevorderen, cellulite/striae verminderen en pijnpunten weg te nemen. We bieden diverse behandelingen en kuren. Waaronder:


Cellulite/striae, oedeem, buik, littekens, stress,

pijn(klachten) en sport.


Massage cupping therapy
Check Mark Icon

Voordelen Bellabaci Cupping

Verbetert de doorbloeding

Verstevigt de huid

Lymfe wordt gestimuleerd

Pijnlijke en gespannen spieren

Werkstoffen worden beter opgenomen

Vermindert cellulite

Verbetert en verzacht littekenweefsel

Afvalstoffen worden afgevoerd

Maakt verklevingen los

Heeft een vaat verstevigende werking

Het versterkt de huid tegen schadelijke invloeden

Gewrichtspijn en versoepeling van omliggende weefsel

Positief effect bij hoofdpijnen/migraine

Geeft ontspanning

Verbetert spijsverteringsproblemen

Verzacht striae

We bieden diverse behandelingen en kuren.

Waaronder:

Cellulite/striae

Person with Cellulite on Buttocks on Black Background
Relaxed Female Client Getting Vacuum Massage with the Special Cups. Chinese Massage
Woman Exercising Illustration

Just Keep Moving

Netwerkweg 5C en D

7251 KV Vorden

KVK 72194944

Proefsessie?

info@justkeepmoving.nl

06 11 88 66 53

Facebook
Instagram Outline Logo